Sledovat

PŘEHLED ÚČTENEK V APLIKACI

Seznam všech uzavřených účtenek najdete jak ve Vaší webové administraci, tak i v tabletu. V nabídce aplikace stačí vybrat Přehled účtenek, v něm naleznete všechny účtenky vystavené ze všech Vašich tabletů za poslední měsíc. Pozor jen, jakou uživatelskou rolí jste v aplikaci přihlášeni. Například uživatel s rolí nováčka účtenky neuvidí a uživatel s rolí číšník vidí jen své účtenky za posledních 48 hodin.

Vlevo uvidíte účtenky po jednotlivých dnech včetně jejich čísla, času vystavení, celkové částky a stolu, na kterém byl účet uzavřen, ze seznamu můžete konkrétní účtenku vybrat klepnutím, po pravé straně pak naleznete její detail (viz obrázek níže).

 

Sni_mek_obrazovky_2021-01-26_v_10.30.11.png

 

V detailu účtenky naleznete její číslo, datum vystavení, jméno uživatele, který účet uzavřel, konečnou cenu, slevu v procentech, přesnou částku strhnutou z účtu jako slevu, možnosti účtenky a seznam všech položek na uzavřeném účtě.

Pomocí možností v detailu (obrázek níže) je možné zpětně změnit typ platby (vybírat můžete ze všech typů platby, které máte v podniku povolené), zadat jiný počet osob, znovu vytisknout kopii účtenky, účtenku stornovat či opět vrátit účet na stůl. Klepnutím na lupu (označený symbol lupy v obrázku) se Vám zobrazí náhled kopie účtenky pro opětovný tisk.

 

Sni_mek_obrazovky_2021-01-26_v_10.41.15.png

 

Jestliže vyberete storno, systém Vás vyzve k udání důvodu zrušení účtenky, důvody zrušení účtenky si můžete nastavit ve své webové administraci, tam naleznete i všechny stornované účtenky, a sice v záložce Kontrola storna a slev.

Z aplikace v tabletu může uživatelé (Vrchní, šéf skladu, skladník a číšník) účtenku stornovat do 48 hodin od jejího vystavení (Role nováčka takovou možnost nemá a naopak provozní majitel mají tuto možnost až měsíc zpětně.).  Storno ve webové administraci časově omezené není. Pokud účtenku stornujete jindy než v den vystavení, odešle se v rámci EET na finanční správu v den storna, může tedy dojít k nesrovnalostem ve výpisu z FS a webové administrace Storyous.

 

Storno se zpětně nepropíše do již provedených uzávěrek!