Sledovat

SMAZÁNÍ ÚČTU A FUNKCE VYDÁNO-NEZAPLACENO

Pokud se dostanete do situace, kdy budete potřebovat již otevřený účet smazat nebo odečíst namarkované položky ze skladu bez přičtení hodnoty účtu do tržeb, bude se Vám hodit tento článek. Už víte, jak se objednávka zadává, nyní zjistíte, jak ji zrušit.

Smazání účtu nebo jednotlivých položek

Pro smazání jednotlivých položek na účtě jednotlivé produkty podržte prstem a změňte jejich počet na nulu pomocí znamének +/- nebo zadáním přes číselnou klávesnici (1).

scr1.png

Pokud si přejete smazat celý účet najednou, klepněte na záhlaví účtu nebo ikonu postavy s hrnkem kávy (2) a v Nastavení účtu vyberte možnost Smazat účet (3). Aplikace si od Vás před smazáním vyžádá potvrzení, kdybyste se omylem překlepli.

scr2.png

Mazat účty může každý uživatel bez ohledu na roli, každý smazaný účet včetně položek je však možné dohledat ve webové administraci v Kontrole storna a slev. Všechny položky odečtené při potvrzení účtu se při jeho smazání vrátí zpět do skladu.

Vydáno-nezaplaceno

Tuto funkci využijete např. v případě, když budete chtít dlouhodobému štamgastovi načepovat pivo na účet podniku. Pokud uzavřete účet přes Vydáno-nezaplaceno (4), položky z něj se odečtou ze skladů, ale hodnota účtu se nepřičte do celkové tržby. Dohledat použití této funkce můžete rovněž v Kontrole storna a slev.

scr3.png

Tlačítko Vydáno-nezaplaceno naleznete v Nastavení účtu, kde můžete účet také přejmenovat, přesunout nebo rozdělit. Více se můžete dozvědět zde.