Sledovat

PŘEHLED ÚČTENEK V APLIKACI

Seznam všech uzavřených účtenek najdete jak ve Vaší webové administraci, tak i v tabletu. V nabídce aplikace stačí vybrat Přehled účtenek (1), v něm naleznete všechny účtenky vystavené ze všech Vašich tabletů za poslední měsíc

Screenshot_2022-01-03-13-56-44-827.jpg

Vlevo (2) uvidíte účtenky po jednotlivých dnech včetně jejich čísla, času vystavení a celkové částky. Ze seznamu můžete konkrétní účtenku vybrat klepnutím, po pravé straně (3) pak naleznete její detail.

1Screenshot_2022-01-03-13-32-35-108.jpg

V detailu účtenky naleznete její číslo, datum vystavení, jméno uživatele, který účet uzavřel, konečnou cenu, slevu v procentech, přesnou částku strhnutou z účtu jako slevu, možnosti účtenky a seznam všech položek na uzavřeném účtu.

Pomocí možností v detailu je možné zpětně změnit typ platby (vybírat můžete ze všech typů platby, které máte v podniku povolené), zadat jiný počet osob, znovu vytisknout kopii účtenky, účtenku stornovat či opět znovu otevřít účet. Klepnutím na lupu (4) se Vám zobrazí náhled kopie účtenky pro opětovný tisk.

 

Jestliže vyberete storno, systém Vás vyzve k udání důvodu zrušení účtenky, důvody zrušení účtenky si můžete nastavit ve své webové administraci, tam naleznete i všechny stornované účtenky, a sice v záložce Kontrola storna a slev.

Z aplikace v tabletu můžete účtenku stornovat do 30 dnů od jejího vystavení. Storno ve webové administraci časově omezené není. Pokud účtenku stornujete jindy než v den vystavení, odešle se v rámci EET na finanční správu v den storna, může tedy dojít k nesrovnalostem ve výpisu z FS a webové administrace Storyous.

Storno se zpětně nepropíše do již provedených uzávěrek!