Sledovať

VYMAZAŤ DÁTA APLIKÁCIE

Táto funkcia uvedie aplikáciu do rovnakého stavu, v akom bola tesne po nainštalovaní - odstráni teda užívateľská a ďalšie dáta a Vašu aplikáciu správne nakonfiguruje.

centrum32.png

Pokiaľ na zmazanie dát kliknete, systém Vás vyzve na zadanie bezpečnostného kódu, ktorý sa generuje v našom systéme a je potrebné ho zadať do minúty od jeho vytvorenia, inak expiruje a nie je možné ho použiť. Z tohto dôvodu je potrebné byť pri vymazaní dát aplikácie v kontakte s našou zákazníckou podporou.

mceclip0.png

Konfigurácia zmaže z aplikácie všetky dáta, ktoré ešte neboli odoslané do webovej administrácie, môžete teda prísť o Vaše účtenky! Preto Vám odporúčame s nami najskôr zmazanie dát aplikácie dôkladne prebrať po telefóne, radi Vám poradíme.

Kontaktovať nás môžete cez chat alebo na telefonicky.

Nemusíte sa však báť, že by aplikácia potom nespoznala Vaše prihlasovacie údaje - zmizne Vám akurát možnosť rýchleho prihlásenia cez kliknutie na prihlasovaciu obrazovku, ale akonáhle sa do aplikácie znova prihlásite pomocou mena a hesla, tak sa znovu objaví.